Hva er en coach, og hva kan coachen hjelpe deg med?

DSC_6200_redigerad-2.jpg

      Hvordan ville det være for deg dersom du kan skape bedre relasjoner til dine nærmeste?

      Kunne det vært fint å lære om hvordan du kan bruke de ressursene du har til å skape deg et bedre liv?

      Sliter du med lav selvfølelse og ønsker å bli din egen beste venn?

      Kan du tenke deg å bli kvitt bekymringer som plager deg?

      Har du behov for et spark bak for å komme i gang med trening, rett og slett finne din indre treningsmotivasjon?

      Står du i viktige veivalg i livet og trenger en å drøfte framtida med?

      Trenger du rett og slett noen å snakke med, som har taushetsplikt og viser diskresjon?

Dette er eksempler på temaer som jeg kan hjelpe deg med. Jeg er utdannet NLP Coach ved den anerkjente skolen MetaResource i Lillestrøm. Coaching er en positiv, målrettet og likeverdig prosess mellom meg som coach og deg som kunde, og den består gjerne av samtaler, oppgaver og oppfølging.

Det er du som eier din prosess, og jeg vet at du har de ressurser du trenger for å nå de målene du har. Jeg kan hjelpe deg å finne dine ressurser slik at du kan overkomme begrensninger og hindringer, du kan sette deg mål og nå dem, du kan endre uhensiktsmessige vaner og uvaner, og du kan finne din vei i livet, slik at du kan leve et godt liv.

Målet med coaching er å skape større bevissthet i forhold til ditt eget liv, dine egne behov, dine evner, ferdigheter, verdier og valg i livet. Ved å ha fokus på muligheter, ressurser og bevisstgjøring skaper vi sammen et godt grunnlag for aktive handlinger som skaper endring. Resultatet blir at du kan frigjøre egne ressurser, utvikle livskvaliteten din og forbedre dine prestasjoner og gjennom dette realisere dine ønsker og de målene som er viktige for deg.

Coaching kan foregå over telefon eller skype, på kontoret mitt i stabburet, eller gjerne ute i naturen. Denne våren tilbyr jeg reduserte priser på coaching siden jeg skal gå opp til sertifisering i Den Norske Coach-forening i juni.

Min pris er lav nå som jeg er i startgropa. Jeg tar 300,- for en enkelttime på 45 minutter, 500,- for en dobbelttime (90 minutter) og 2300,- for fem dobbelttimer som bestilles og betales i forkant. Ta kontakt for en uforpliktende samtale😊.