Ønsker du deg et enklere liv med færre bekymringer og mer glede? Har du relasjoner i livet ditt som er utfordrende? Plages du av stress og indre tankesurr? Har du kanskje uvaner du ønsker å bli kvitt, eller nye vaner du vil innarbeide? Føler du deg som en buffer mellom personer rundt deg, er du den som gir og gir og helt glemmer å ta vare på deg selv? Ønsker du å finne din indre treningsmotivasjon? Eller kanskje du rett og slett ønsker å finne din retning og ditt mål her i livet?

Hva er coaching og hva kan en coach gjøre for deg?

Jeg som coach har et grunnleggende positivt menneskesyn. Jeg vet at du har alle de ressurser du trenger for å nå ditt mål! Jeg kan hjelpe deg med å finne dine ressurser. Du har svarene, jeg kan stille spørsmålene som åpner opp for de svarene som ligger i ditt indre. I en coachingprosess er vi mer opptatt av å sørge for at ditt liv blir slik du ønsker deg framover. Coaching er ikke terapi, men kan ha terapeutisk og helende virkning. Jeg er ikke så opptatt av det som har skjedd i fortida, eller hvorfor. Det beste med fortida er at den er over. Vi lever her og nå og din framtid kan du bestemme over selv når du for alvor blir aktør i eget liv.

Et problem kan irritere som en stein i skoen. Jeg kan hjelpe deg til å få steinen ut av skoen og dermed få et bedre liv. Sammen finner vi løsning på problemer som oppleves store. Endring er mye enklere enn vi ofte tror.

 Hva skjer i en coachingtime?

Coaching kan foregå ansikt til ansikt, eller over skype. Du ønskes velkommen, og vi snakker litt løst og fast for å bli litt kjent. Vi snakker om konfidensialitet, om at det er du som eier både utfordringene og løsningene, og at jeg bidrar med å stille spørsmålene, samt holde oss på banen. Du forteller hva du ønsker at vi skal fokusere på og jobbe med. Jeg har en del teknikker og verktøy som vi bruker for å komme inn i utfordringene og finne løsninger og ressurser som trengs. En god coach kommer ikke med råd basert på egne erfaringer, men bruker spørsmål og teknikker for å finne fram til dine egne ressurser, mål og ønsker. Vi oppsummerer timen, og blir enige om hvilke tiltak du ønsker å jobbe med til neste gang vi møtes.

Hvilke temaer har de som ønsker coaching?

Det handler ofte om livsområder som helse, forhold, mellommenneskelige relasjoner, egenutvikling, fysisk trening, jobb, økonomi, kort sagt måloppnåelse på alle livets områder. Mennesker som føler de kommer til kort eller har begrensninger som hindrer dem i å leve et godt liv.  

Eksempler på temaer innenfor coaching:

o   Lifecoaching

o   Verdicoaching

o   Endre betydning gamle minner og opplevelser har for framtida

o   Å sette seg mål og nå dem

o   Finne din indre treningsmotivasjon

o   Etablere nye gode vaner

o   Oppnå bedre kommunikasjon og relasjoner med de rundt deg

VERDIER I COACHINGPRAKSIS

lykke, gi verdi og varme

Lykke - jeg mener at alle mennesker har rett til og fortjener en dose lykke hver dag. Noen dager er bedre enn andre dager, og det kan være perioder i livet der det er utfordrende å føle lykke. Hellbillies synger om “Å leite etter lykka”. Hvor kan jeg finne lykka for meg? I gode relasjoner, i vakre toner, i samvær med et dyr, i naturen, sitte på trammen og kjenne sola varme - lykka kan gjemme seg der du minst venter den.

Gi verdi - coaching handler for meg om å gi verdi. Jeg ønsker å bety en forskjell, jeg ønsker å bidra slik at du finner dine ressurser på din vei mot ditt mål. Coaching handler alltid om deg, aldri om meg.

Varme - alle vi mennesker trenger varme fra andre for å vokse og trives. Til forskjell fra annet levende på jord så trenger vi mennesker å føle tilhørighet, føle at vi betyr noe for de rundt oss, og vi trenger å gi varme, vennlighet, raushet og takknemlighet. Det vi ønsker får vi ved å gi.

HVEM ER JEG?

Mitt navn er Ragnhild Antonie Finden. Jeg er 50 år og har siden 2001 drevet Kausvol gardsbarnehage i Stange. Det er en fire-avdelings natur- og gardsbarnehage med ca. 70 barn og 25 ansatte. Jeg har tre egne voksne barn, tre voksne bonusbarn og er gift med Øyvind. I 2014 bestemte jeg meg for å starte på utdannelsen til å bli coach, fordi jeg gjerne vil bidra til at de som ønsker endring i livet sitt skal oppnå det.

MIN BAKGRUNN

Jeg er utdannet NLP-coach fra den anerkjente skolen MetaResource i Lillestrøm. Det betyr at jeg har studert tre semestre og har diplom i NLP practitioner og NLP Master practitioner. Jeg er sertifisert NLP Coach.

Fra tidligere har jeg tre år høgskolestudier innenfor informasjon og samfunnskontakt, samt nordiske språk. Jeg har også tatt fire fag på BI; økonomi, markedsføring, krisekommunikasjon og prosjektledelse.

TA KONTAKT

Ragnhild Antonie Finden
Telefon: 99253640
Epost: coach@kausvol.no

FACEBOOK

Følg meg gjerne på facebook.

PRISER

Prisen er 700 kr for 90 minutter. Det inkluderer mva. Dersom vi avtaler 5 timer a 90 minutter så vil prisen være 3000,-. Betaling skjer som regel via faktura eller Vipps nummer 543061.

Vipps Logo.png 

Elsk deg selv! Du, så mye som noen annen i dette universet, fortjener din kjærlighet og respekt.

— Buddha.

Whatever you think you will be, if you think yourself weak, weak you will be, if you think yourself strong, strong you will be.

— Swami Vivekananda

Til hver enkelt: Spør deg selv hva du virkelig har glede av å gjøre. Og så skal du gjøre dette. Gå din egen vei. Sva marga.

— Arne Næss