4 enkle steg til målene

Strever du med å sette gode mål, og oppnå dem? 

Tenker du på at du burde satt deg noen mål, men det blir liksom ikke noe fart over det?

Sliter du med at du mister fokus og motivasjon? Eller blir det dårlig med resultater selv om du går hardt ut og all-in?

Å sette seg mål som er godt begrunnet og forankret er en kunst som kan læres av alle!

Her får du oppskriften som hjelper deg et godt stykke på vei. 

Mål-pdf

Selve jobben må du gjøre selv, men med en god plan er du allerede halvveis til målet😀!

 Jeg elsker å jobbe med mål. Det er fordi jeg vet at dersom jeg jobber godt med målene mine så vil de bli en realitet. Kanskje ikke akkurat slik jeg så det for meg i utgangspunktet, men mestringsfølelsen ved å nå mål er helt nydelig😄. 

Å jobbe med mål er noe annet enn å slenge ut et nyttårsforsett klokka 12 på nyttårsaften. Å jobbe med målene dine betyr at du setter en retning, gjør jobben underveis, evaluerer, justerer og jobber igjen. Og når du lykkes, så feirer du🤩! 

Fordi de målene du har valgt er riktige og viktig for deg!

Å jobbe mot mål kjennes noen ganger som motbakke og hardt arbeid. Men likevel - ofte er det lettere enn du kanskje frykter. For når du har målet klart for deg og vet hva det vil gi deg, ja så går det nesten av seg selv😀. Det har bare skjedd - og valg du har tatt underveis har brakt deg mot målet. Fantastisk😀!

Jeg har laget en gratis pdf-mal som jeg ønsker å gi til deg som vil jobbe med målene dine for å nå dem! Klikk på lenken og få malen rett til deg😀! Enklere blir det ikke!

Mål-pdf Make your dream come true

Les bruksanvisningen nøye, og ta en gjennomgang av hvilke mål du vil fokusere på framover. Det er lurt å ha få nok til at du klarer å fokusere på de handlingene du bestemmer deg å gjøre for å nå målene.

Lykke til😀! 

Og husk at jeg er her for å bistå deg dersom du ønsker hjelp til å lage planen din!