På med dronningkrona!

"Fall down, get up, fix crown, move on!"

Dette er yndlingsmottoet mitt og jeg har faktisk gått til innkjøp av en flott dronningkrone👑 som jeg bruker når jeg trenger å minne meg selv på å rette på krona, lære av feilen og gå videre. Det blir ingen framdrift og mål av å tusle ned i kjelleren og bli der, jeg øver meg på å akseptere, legge bak meg og gå videre med hevet hode. Det hjelper dronningkrona meg med👑!

Noen ganger tenker jeg at vi er litt strenge med både oss selv og andre. Har det blitt litt mindre tillatt å gjøre feil? Stiller vi for store krav til oss selv og andre?

Et lite barn som skal lære å gå bruker litt tid på å få det til. Det blir noen knall og fall. Men med tiden til hjelp så lærer de fleste å gå. Det er naturlig at en fireåring strever med r-lyden. Når en 17-åring skal lære å kjøre bil så er det lov å slite med clutch og giring de første turene. 

Som voksen er det litt annerledes. Tabbekvota er på en måte brukt opp og jeg opplever at mange forventer av seg selv at de skal mestre det de holder på med fra første dag. 

Sånn er det jo ikke. Enten du starter i en ny jobb eller får en ny kjæreste eller en ny hobby - eller en ny telefon - det tar litt tid å mestre. 

I jobben min som coach går jeg av og til på snørra😅. Jeg bommer på en øvelse, treffer ikke planken i møtet med kunden, skriver poster i sosiale medier som ikke skaper engasjement eller inviterer til et arrangement som ikke akkurat trekker fullt hus. 

Ja vel! Det er kjipt å gå på en smell! Kan miste motivasjon av mindre🙄. Det er da jeg tar fram dronningkrona👑. Det jeg GJØR definerer ikke hvem jeg ER.  Bedre lykke neste gang! Prøv igjen!

"Fall down, get up, fix crown, move on!"

Enten du har en imaginær eller en virkelig dronningkrone👑 - ta den fram, puss den så den skinner og ta den på, gjerne litt hver dag til morgenkaffen! Jeg lover deg, det virker både på selvfølelsen og motet😀🧡!

Så hvor er dronningkrona di🥰?